Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morsko prase

VIDEO Neobičan ulov ribara na Pagu: 'Malo je bio ošamućen'

morsko prase
Ivo Palčić/Morski.hr/Screenshot
20.10.2019.
u 11:43

Ribaru se morsko prase zapetljalo u mrežu, a potom ga je pustio natrag u more

Ribaru Ivi Palčiću iz Proboja na otoku Pagu u mreže se zapetljao neobičan morski pas. Oxynotus centrina ili morski pas prasac, stanovnik je dubokog mora, najčešće između 100 i 600 metara dubine. Palčić ga je odmah vratio natrag u more. 

– Ulovljen je u koči, ne znam točnu poziciju, jer povlačim mrežu 7 sati, a to je područje od oko 18 NM. Radi se o Pohlipskom kanalu, donja strana otoka Paga, dubina 75 m otprilike.  Malo je bio ošamućen, valjda od mulja, ali preživio je, jer kad sam ga pustio, polako se počeo kretati prema dubini. Kažu da je to morsko prase, ali nikad ga nisam vidio, a kočarim 38 godina – ispričao je Ivo Palčić za Morski.hr.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:14 20.10.2019.

Hajd', imao je pesek sreću, naletio na normalnog čovjeka...za razliku od onog dupina od neki dan, kojeg su vrli ribari izmasakrirali i raskomadali jer im se usudio zaplesti u mrežu...

BU
bubinjo
15:25 20.10.2019.

To su ribari napravili? Stvarno im je na čast primitivci, tko kome krade ribu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije