Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

VIDEO Kamera zabilježila stravičnu nesreću u Sisku: Bez usporavanja 'pokupio' pješaka

nesreća
Foto: Čitatelj
1/3
05.10.2020.
u 13:36

Pješak je prevezen u sisačku bolnicu, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život

Danas oko 9.45 sati u Sisku, na križanju Ulice Ante Starčevića i Trga Ljudevita Posavskog, došlo je do naleta vozila na pješaka (1951.) koji je u tom trenutku prelazio pješački prijelaz.

Kao što se vidi na snimkama, vozač ga je udario praktički bez usporavanja. Pješak je prevezen u sisačku bolnicu, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život.

Protiv vozača osobnog vozila nakon završetka istrage bit će podnesene prijave.

Komentara 51

DU
Deleted user
13:59 05.10.2020.

Nikad ne vjerujte da imate prednost. I kada ste u automobilu i kada ste pješak očekujte da osobe oko vas ne znaju pravila ili da su poluslijepe. Ako hodate ulicom uvijek hodajte s lijeve strane da možete vidjeti vozilo koje vam dolazi u susret, ako ste na zebri gledajte lijevo i desno jer nikad ne znate tko dolazi s 100 km/h jer onda nije bitno tko je u pravu kada niste živi. Budite oprezni za sebe jer je dovoljna jedna "specijalna" osoba da uništi sve.

LO
lojtra2
13:57 05.10.2020.

Usporio nije niti jedan niti drugi. I sad je onaj "koji je bio u pravu" polomljen u bolnici. Tako da, bez obzira na pravo, ja radije pogledam i procijenim da li me vozač koji nailazi vidi ili ne.

TK
tkoznaa
14:12 05.10.2020.

Nemožeš vjerovati. Pješak ide kao po livadi a vozač ga na haubi vozi još 5 metara i tek onda pritišče kočnicu. Obadva su se baš pripremili za siguran prolazak kroz križanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije