Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ MADRIDA

VIDEO Ekstreman primjer loših odnosa među susjedima: Vlasnik BMW-a čekićem se probijao do auta

Google Maps
27.03.2024.
u 08:33

Bijeli BMW serije 3, čiji je vlasnik Fernando Prieto, okružen je zidom obojenim da izgleda kao sastavni dio garaže

Dok u nekim zgradama susjedi imaju skladne odnose te žive kao zajednica, u drugima vladaju česte svađe i nesuglasice. Jedan ekstreman primjer loših odnosa dolazi iz madridske četvrti Chamberí gdje je automobil BMW zazidan na parkirnom mjestu. 

Bijeli BMW serije 3, čiji je vlasnik Fernando Prieto, okružen je zidom obojenim da izgleda kao sastavni dio garaže. Čini se kako je taj posao, kako navodi La Vanguardia, obavljen preko noći. Kada je Prieto došao na parkiralište, na njemu nije bilo niti automobila, niti parkirnog mjesta. 

Kada je shvatio da mu je vozilo iza zida, odlučio je čekićem razbiti zid, a to je snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama. Prieto je već iskusio sličnu situaciju, a La Vanguardia navodi kako bi se ovakvi incidenti mogli nastaviti ako se ne poštuju određena pravila unutar zajednice, poput parkiranja unutar granica dodijeljenog prostora.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije