Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
namijenjena zapadnoeuropskom narko tržištu

Velika zapljena lijekova na Bajakovu: Pronađeno 628.900 komada raznovrsnih psihotropnih tableta

zapljena tableta
Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/2
13.01.2022.
u 13:36

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 13. siječnja predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a kaznenu prijavu su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su proveli kriminalističko istraživanje nad  35-godišnjim državljaninom Republike Srbije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  "Neovlaštena proizvodnja i promet droga". Navode kako su u srijedu, 12. siječnja oko 0.30 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku na graničnom prijelazu Bajakovo, carinski službenici tijekom redovne granične kontrole teretnog i priključnog vozila srpskih nacionalnih oznaka, a kojim je upravljao 35-godišnji državljanin Republike Srbije, pronašli lijekove koje se nalaze na „Popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga“.


-Tijekom provedenog kriminalističkog istraživanja pronađeno je i oduzeto ukupno 628.900 komada raznovrsnih psihotropnih tableta. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 13. siječnja predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a kaznenu prijavu su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu. Indicije upućuju da je droga bila namijenjena zapadnoeuropskom ilegalnom narko tržištu, a do sada je to najveća zapljena lijekova na graničnom prijelazu Republike Hrvatske, stoji u priopćenju policije koji najavljuju kako nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja svih okolnosti slučaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije