Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi intervju od 2003.

Velika ispovijest Monice Lewinsky: Zvali su me glupačom i droljom

Monica Lewinsky
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
01.07.2014.
u 23:18

– Nikada me nisu tako ponižavali, do tog dana – ispričala je u dokumentarcu National Geographica Monica Lewinsky

Nakon više od desetljeća skrivanja od očiju javnosti Monica Lewinsky je u svom prvom intervjuu nakon 2003. odlučila ispričati svoju stranu priče koja je mjesecima punila naslovnice kasnih 90-ih.

Lewinsky je ispričala kako joj je bilo živjeti u sjeni Starr Reporta koji je istraživao seriju skandala, uključujući i navode da je predsjednik Bill Clinton imao oralni seks s Lewinsky dok je radila u Bijeloj kući.

– Nikada me nisu tako ponižavali, do tog dana – ispričala je u dokumentarcu National Geographica The 90s: The Last Great Decade' (90-te: Posljednje veliko desetljeće) koji će u cijelosti biti objavljen 6. srpnja.

Ispričala je kako je trpjela kršenja svojih prava, poput toga da su podaci iz njezinog računala, za koje je mislila da su izbrisani, bili objavljivani u izvješću Starra. Rekla je i kako se suočavala sa seksizmom. – Zvali su me glupačom i droljom, bilo je bolno – rekla je Lewinsky, prenosi Time.

>> Monica Lewinsky otkrila: Zbog Clintona bila sam na rubu samoubojstva!

Komentara 12

Avatar EI Indio
EI Indio
23:44 01.07.2014.

Rekli su ti istinu a ona mnogo boli

SO
Somelier
07:30 02.07.2014.

" Bill Clinton imao oralni seks s Lewinsky dok je radila u Bijeloj kući." Ja sam mislio da je Monika ta koja je imala onu stvar u ustima.

Avatar marengoo
marengoo
01:25 02.07.2014.

Draga Monica a zar to nisi??? Zena koja se hvali medijim da je spavala sa predsjednikom koji je ozenjen je jednako kao kad Seve pusti na net Porno filmic isto sa ozenjenim muskarcem da bi skrenula paznju na sebe ii poslije tog filma glumi djevicu. Pa normalne to zene sigurno ne rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije