Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žali zbog svega

Monica Lewinsky otkrila: Zbog Clintona sam bila na rubu samoubojstva!

'lewinsky_nnn_rad_150912'
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.05.2014.
u 18:52

Monica Lewinsky dala je ekskluzivan intervju za Vanity Fair. Osvrnula se na aferu s Billom Clintonom, zbog koje je pomišljala na samoubojstvo...

Monica Lewinsky dala je ekskluzivan intervju za Vanity Fair. Osvrnula se na aferu s Billom Clintonom, zbog koje je pomišljala na samoubojstvo. – Duboko žalim zbog onoga što se dogodilo između mene i predsjednika Clintona. U nekim krugovima smatraju da mi je Clinton platio šutnju. Zašto bih se inače suzdržavala od toga da progovorim o svemu, misle oni. Uvjeravam vas da je to daleko od istine. Konačno sam odlučila dati svojoj prošlosti svrhu, a koliko će me to stajati, uskoro ću saznati – otkrila je Monica.

Vanity Fair objavit će uskoro cijeli članak u kojem Monica progovara o aferi. – Naravno, moj šef me iskoristio, ali ću uvijek ostati pri tome da se radilo o vezi na koju smo oboje pristali. Zlostavljanje je krenulo poslije, kad sam postala žrtveni jarac kako bih zaštitila njegovu poziciju. Clintonova administracija, ostali političari i mediji su me žigosali, a taj je žig ostao jer je bio prožet moći, dodala je Lewinsky. Unatoč svemu, odbijala je ponude za priču, koje bi joj donijele i do 10 milijuna dolara. Cijela afera donijela joj je samo probleme, pa tako nikako nije mogla dobiti posao. Mnogi su je odbijali zbog njene prošlosti.

Monica je odlučila sada pomoći svojim primjerom drugima, svima koji se nose s velikom sramotom koja im ugrožava život. Dirnuo ju je, kaže, slučaj mladića koji se ubio nakon što je tajno snimljen kako se ljubi s mladićem. I ona i njena majka jako su se uznemirile kada su čule za taj slučaj. – Proživljavala je 1998. godinu kada me nije ispuštala iz vida. Tada sam bila sklona samoubojstvu pa je tjednima bila uz moj krevet. Zbog straha i sramote koje sam proživljavala bojala se da se ne ubijem. Bojala sam se da ću doslovno umrijeti od srama, zaključila je Lewinsky, govoreći kako se u vrijeme otkrivanja afere osjećala kao najposramljenija osoba na svijetu.

Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

>>Hillary Clinton: Monica Lewinsky narcistička je luđakinja

Ključne riječi

Komentara 6

FZ
filip.zeravica.9
19:07 06.05.2014.

zidovka nije znala sto radi sad joj vise I netreba radit za pet minuta je zaradila za cjeli zivot

MA
matador007
19:55 06.05.2014.

Sve po američki-gomila sranja.Prvo mu je dala,pa se poslije pokajala,jer nije ispalo kako je zamišljala,pa si je,naravno,htjela oduzeti život.Kako mi idu na jetra.Kužim da čovjek donosi odluke za koje bi htio da ih nije donio,ali toliko sra,,a ne može nitko progutati,samo amerikanci.Moralna nacija.

DU
Deleted user
20:44 06.05.2014.

Hillary je sačuvala život Billu,trebao bi joj biti zahvalan "do groba"...primjer je hrabre i snažne žene sa ispravnim odlukama u najtežim trenucima za sebe,svoju obitelj i zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije