Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na suhom

Uvala Portić: Nasukao se Slavutich dug čak 104 metra

nasukani brod kod otocica mrduje5
Ivana Ivanović/PIXELL
22.05.2010.
u 14:55

Brod se malo prije 13 sati odsukao vlastitim pogonom te se usidrio u Fažanskom kanalu, a u tijeku je istraga o okolnostima nasukavanja.

PEROJ - Noćas oko 2 sata u uvali Portić između Fažane i Peroja u blizini Pule nasukao se 104-metarski brod Slavutich 11. Na brodu koji plovi pod slovačkom zastavom 11 je članova posade.

Nema znakova prodiranja vode ili onečišćenja mora.

Brod se malo prije 13 sati odsukao vlastitim pogonom te se usidrio u Fažanskom kanalu, a u tijeku je istraga o okolnostima nasukavanja.

Komentara 6

Avatar @veNLO
@veNLO
22:17 22.05.2010.

Slovaci su širom svijeta poznati kao vrsni pomorci. Povijesne knjige obiluju bitkama slovačke mornarice koja je harala morima tako da je pravo čudo da su se Slovaci nasukali.

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
23:56 22.05.2010.

. ..Dočim Jaca BLEBEĆE O IZDAJI Naše NDH tj.euroatLLanskim integracijama-Naš Alkar Vincek Admiral Branimir Glavaš ELIMINIŠE OKUPATORSKU €U&nato-floticu i odmah GRU Slovački brodiCH\"SlavutiCH 11\"UU SRIDU tj.Stijenu. ..Komunistička Partijica Hrvatske. ..

OB
-obrisani-
00:26 23.05.2010.

u Hrvatskoj plove najvece kante od brodova sta nesmiju nigdje plovit .Nasi daju dozvole svima .Bit ce toga jos dok se nedesi nesto kao u Meksickom zaljevu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije