Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bosna i Hercegovina

Umalo tragedija u susjedstvu, dječak visio sa žičare

Foto: Čitatelj 24sata
10.02.2019.
u 16:51

Pri pokušaju skoka sa žičare zapeo je kapuljačom od dio sjedežnice i ostao tako visiti nekoliko minuta.

U susjednoj Bosni i Hercegovini u subotu popodne na jednom od Kupreških skijališta umalo je došlo do katastrofe, prenosi 24sata.

Dječak, inače početnik u skijanju, nije uspio sići s klupe na vrijeme i krenuo se vraćati sjedežnicom. Uplašen je krenuo skočiti sa sjedežnice, ali je zapeo u skoku sa svojom kapuljačom i tako ostao visiti. 

Kada su ga djelatnici skijališta uočili odmah su zaustavili žičaru i priskočili u pomoć unesrećenom dječaku. Visio je tako nekoliko minuta par metara iznad zemlje sve dok ga djelatnici nisu uspjeli spustiti. Skinuli su mu kapuljaču, a neki ljudi su stali ispod da mu pomognu pri padu.

Kada su ga spustili, dječak je, neozljeđen, stao na skije i odskijao dalje rekao je direktor skijališta.

Dječaci iz mora izvadili mrtvu zmiju dugu 2,5 metra

 

 

 

Komentara 3

JU
juma
23:40 10.02.2019.

Skijanje je sport koji sa sobom nosi odredjene rizike kojih svatko tko se uputi na skijaliste i jos nije dobar skijas mora biti svjestan. Dozivio sam slicne scene i sigurnosne propuste i na skijalistima u CH i A, a oo broju lijecnickih intervencija da ne govorim. Prakticno je iznad vecih skijaskih centara medicinski helikopter bez prekida u akciji.

KO
KomentatorEU
17:12 10.02.2019.

Jednom bio tamo i pobjegao glavom bez obzira.. sigurnost nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije