Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Poginulo petoro djece koja nisu nosila pojaseve, roditelji bili vezani i preživjeli

Očevid u Ulici grada Vukovara
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
04.02.2019.
u 14:43

Dominique je izgubio kontrolu oko 4:30 i prevrnuo vozilo, udarajući nekoliko stabala prije nego što se automobil zaustavio u polju u Marylandu

Petero djece ubijeno je u ranojutarnjem sudaru tijekom vikenda nakon što je ispalo iz obiteljskog automobila. Djeca u dobi od pet do petnaest godina nisu nosila sigurnosne pojaseve na stražnjem dijelu vozila. Njihovi roditelji, 32-godišnji Dominique Taylor, i 23-godišnja Cornell Simon, nosili su pojaseve i ozlijeđeni su, ali su preživjeli, piše Metro

Dominique je izgubio kontrolu oko 4:30 i prevrnuo vozilo, udarajući nekoliko stabala prije nego što se automobil zaustavio u polju u Marylandu. Njihova djeca, Paris Dixon (4), Rickelle Ricks (6), London Dixon (8), Zion Beard (14), i Damari Herald (15) proglašeni su mrtvima na mjestu nesreće. U vozilu je bio samo jedan red zadnjih sjedala s pojasevima za tri osobe. U tijeku je istraga o tome kako se dogodio sudar, ali poznato je kako je cesta u to vrijeme bila zaleđena. 

-Svaki sudar u kojem izgubimo život je tragedija, a kada su djeca uključena, to je još veća tragedija- kazao je Danielle Pickett, zapovjednik policije.

Komentara 6

Avatar Asterix
Asterix
20:25 04.02.2019.

Prestrašna tragedija. A ti roditelji nisu puno pametni kad nisu inzistirali da se djeca vežu i vozili su petero djece na sjedalu za troje. Za novinara, djeca su poginula nisu ubijena, pojas se veže, ne nosi se.

KO
kodifan
14:55 04.02.2019.

ovo je vijest uznemirujućeg sadržaja...trebali ste staviti upozorenje...prestrašno

IB
Istina-boli
23:25 04.02.2019.

Bas da je prestrasno,jadna djeca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije