Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorka naranča

Uhićen zagrebački par koji je Umažanina omamio napitkom i pokrao

policija
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
25.08.2014.
u 13:19

Kad se probudio, posjetiteljima nije bilo traga i tada je primijetio da su mu nestali mobiteli, više stotina kuna, kovčezi, različiti odjevni predmeti, obuća i noćna lampa, čime je oštećen za nekoliko tisuća kuna

Muškarca iz Umaga, 63-godišnjaka, koji je prije dva tjedna okraden u svom stanu dok je spavao omamljen napitkom koji je popio, nisu pokrale dvije nepoznate žene kako se sumnjalo i za kojima je policija tragala, već je bio žrtva "mješovita" para, 49-godišnjaka i 20-godišnjakinje iz Zagreba. Policija ih je uhitila, muškarca u četvrtak, a djevojku dva dana poslije, i nakon kriminalističkog istraživanja predala  pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni su za tešku krađu. Muškarac je ovo dvoje, po prethodnim telefonskom dogovoru, dočekao u svom stanu 9. kolovoza poslijepodne. Jedno od njih napravilo mu je napitak s okusom naranče od kojeg je muškarac vrlo brzo zaspao.

Kad se probudio, posjetiteljima nije bilo traga i tada je primijetio da su mu nestali mobiteli, više stotina kuna, kovčezi, razni odjevni predmeti, obuća i noćna lampa, čime je oštećen za nekoliko tisuća kuna.

>> Ukrao eure dok je 'razgledavao' snopove novčanica

Ključne riječi

Komentara 1

NI
niner777
20:54 25.08.2014.

Ja isto kad si pozovem goste, prvo ih zamolim da mi sloze sok :) Stari je htio j... pa je naj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije