Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED BIJELA DANA

Šokantan slučaj u Engleskoj: Uhićen mladić optužen za ubojstvo žene koja je nasmrt izbodena dok je gurala dječja kolica

Foto: pixabay
11.04.2024.
u 14:55

Uhićen je u utorak rano ujutro, a danas bi se trebao pojaviti pred sudom u Bradfordu.

Policija u Engleskoj uhitila je muškarca optuženog za smrt 27-godišnjakinje. Naime, u subotu je nasmrt izbo ženu dok je šetala svoju bebu u kolicima u Bradfordu u Yorkshireu. Njezina je beba bila u kolicima u trenutku napada, ali nije ozlijeđena, javlja BBC. Žena, koja je zadobila "višestruke ubodne rane", kasnije je prevezena u bolnicu gdje je umrla od ozljeda.

"Ovo je šokantan incident koji se dogodio usred bijela dana u prometnoj četvrti Bradforda, a svjedočio mu je veliki broj ljudi", izjavila je u priopćenju glavna detektivska inspektorica Stacey Atkinson, iz odjela za ubojstva i glavnog istražnog tima policije West Yorkshirea.

Habibur Masum, 25, uhićen je u utorak rano ujutro, a optužen je u srijedu. Danas bi se trebao pojaviti pred sudom u Bradfordu. Vlasti su uhitile i četiri druga muškarca, u dobi od 20 godina, zbog sumnje da su pomagali prijestupniku i zbog kaznenog djela povezanog s drogom. Trenutno se nalaze u policijskom pritvoru.  Za bebu gospođe Akter brine se policija i majčin prijatelj.  Njezina sestrična Aftab Miah rekla je za Sky News: "Bila je sestra puna ljubavi. Bila je vrlo brižna i skromna. Nasmijavala je ljude."

Foto: West Yorkshire Police

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Znate li koje je najdulje selo u Hrvatskoj? 'Idem kod susjeda tamo može značiti i nekoliko kilometara'

1/8
Ključne riječi

Komentara 1

ST
sttipe
16:32 11.04.2024.

Jel i ovome hdz bio "uvoznik"??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije