Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magnitude 6, 2

U snažnom potresu u Iranu 20 ozljeđenih, 1 osoba poginula

iran,potres (1)
Reuters/PIXSELL
11.05.2013.
u 21:13

Potres jačine 6,2 prema Richteru jutros je pogodio jug Irana, poginula je jedna osoba, a 20 ih je ranjeno.

Potres jačine 6,2 prema Richteru jutros je pogodio jug Irana, objavio je Američki geofizički centar (USGS). Poginula je jedna osoba, a 20 ih je ranjeno. Materijalna šteta zabilježena je u desetak sela. Među poginulima je i jedno dijete piše Times India.

Epicentar potresa izmjeren je 85 kilometara jugoistočno od grada Minaba na dubini od 36,44 kilometara, priopćio je Američki geofizički centar.

Seizmološki centar Irana zabilježio je nekoliko dodatnih potresa jačine od 4,1 do 5,2, neposredno nakon potresa, dok je hongkonški Opservatorij izmjerio jačinu od 6,1.

>>Potres jačine šest stupnjeva po Richteru pogodio Azorske otoke

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije