Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi broj u prodaji

U novom broju VP-a sve o akcijama Crnih mambi u Domovinskom ratu

povijest
04.11.2011.
u 17:33

S novim brojem Vojne povijesti dobivate još jednu pogodnost. Ako kupite časopis, imate priliku uz njega za samo deset kuna kupiti i knjigu iz serije "Ratnici iz staroga i srednjeg vijeka''.

U prodaji je novi broj VP-a, magazina za vojnu povijest! U novom broju između ostaloga pročitajte: kriza njemačke vojske – sve manje mladih Nijemaca želi u Bundeswehr; sve o jednom od najvećih pomorskih sukoba na Jadranu, blizu Premude, u noći 29. veljače 1944., koji je gotovo nepoznat; sve o partizanima, oružanoj sili KP Hrvatske i KP Jugoslavije; drugi dio teme o Hrvatima u britanskim i američkim tajnim misijama u Drugom svjetskom ratu; prvi nastavak velike priče o bitki za Krim; biografija Josipa Zubeka koji je bio najbolji Titov vojni pilot; prvi put ispričane sve ratne akcije Crnih mambi, najelitnije hrvatske postrojbe u Domovinskom ratu; Romi branitelji u borbi za Hrvatsku; tko je kriv za pogibiju legendarnog zapovjednika obrane Mostara Tihomira Mišića; sve o Napoleonovim Ilirskim provincijama; Punski ratovi između Rima i Kartage.

S novim brojem Vojne povijesti dobivate još jednu pogodnost. Ako kupite časopis, imate priliku uz njega za samo deset kuna kupiti i knjigu iz serije "Ratnici iz staroga i srednjeg vijeka''. Cijena je knjige 10 kuna i može se kupiti isključivo ako kupite i časopis. Knjiga je tvrdog uveza i u boji, s bogatim ilustracijama. Prva knjiga koja je u prodaji uz VP jest "Rimski gladijatori". Novi broj VP-a na svim kioscima za samo 19,99 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
soovls
14:43 06.11.2011.

Evo, danas sam kupio časopis, kao i sve predhodne brojeve. Ali, kad sam tražio knjigu ut njega, rekli su da nemaju o tome spoznaje. Gledao sam ali knjigu \"Rimski gladijatori\" nisam vidio. Šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije