Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U naletu vlaka na željezničkom mostu u Karlovcu poginula 22-godišnjakinja

Karlovac: Nepoznata osoba poginula u naletu vlaka
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
18.10.2021.
u 08:58

O događaju će policija izvijestiti nadležno Državno odvjetništvo, stoji u priopćenju.

U Karlovcu je u nedjelju u naletu vlaka poginula 22-godišnjakinja, priopćila je u ponedjeljak karlovačka Policijska uprava.

Na djevojku koja je jučer oko 6 sati ujutro prelazila prugu na željezničkom mostu preko rijeke Kupe naletio putnički vlak.

Nakon očevida konstatirano je da se radilo o nesretnom slučaju, no o događaju će policija izvijestiti nadležno Državno odvjetništvo, stoji u priopćenju.

Pogledajte video: Četiri automobila oštećena u eksploziji u Solinu

Komentara 3

Avatar Svračak
Svračak
14:50 18.10.2021.

Najbolje bi bilo da se zaposle osobe koje bi išle ispred vlaka i najavljivale njegov dolazak.

RE
realisticki
14:22 18.10.2021.

Prekazila prugu na mostu, iz kojih razloga, ili istna ima drugi sadržaj?

MO
modovisisajteMaraschino
09:04 18.10.2021.

Tragedija, istina. Ali ne slažem se da je nesreća. Ako šetaš mostom na kojem je zabranjen promet pješaka i drugih sudionika u prometu osim naravno vlakova, izazivaš sudbinu. Zašto je 5 minuta malo više hodanja problem danas. Nekad smo sa jednog dijela grada hodali na drugi kraj i obavljali poslove i kupovinu. I sve smo stigli. Danas samo prokleta žurba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije