Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTEĆENI AUTI

Policija još istražuje tko je na parkingu u Solinu bacio eksplozivnu napravu

Četiri automobila oštećena u eksploziji u Solinu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
17.10.2021.
u 21:25

Napominje se da će se vještačenjem utvrditi o kakvoj se točno eksplozivnoj napravi radi

Policija je nakon očevida potvrdila da je na improvizirani parking u Solinu u subotu navečer bačena eksplozivna naprava te su oštećena četiri vozila, a još se traga za počiniteljem, izvijestila je u nedjelju splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Kako se navodi u policijskom izvješću, provodi se kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja počinitelja kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Policija je obavila očevid u Solinu u Gašpinoj ulici gdje je sinoć nešto poslije 22 sata došlo do oštećenja četiri vozila uslijed detonacije. Očevidom mjesta događaja je utvrđeno da je na neograđenu zemljanu površinu improviziranog parking prostora bačena eksplozivna naprava, priopćila je policija.

Napominje se da će se vještačenjem utvrditi o kakvoj se točno eksplozivnoj napravi radi.

Prema za sada prikupljenim informacijama, na vozilima je nastala manja materijalna šteta. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije