Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U klubu Princess iznudili od Amerikanca desetak tisuća kuna

klub princess
Arhiv VL/Goran Stanzl
Autori: mp, S.K/VLM
18.09.2009.
u 11:19

Gost je s konobarom pošao u stražnju sobu, u koju su došle i tri nepoznate osobe, od kojih je jedna 29-godišnjaku zaprijetila pištoljem.

Zagrebačka je policija priopćila da su u klubu Princess nepoznati počinitelji u četvrtak oko 1 sat uz prijetnju pištoljem od američkog državljanina naplatili račun veći od deset tisuća kuna.

Naime, 29-godišnji H. A. M. došao je u Princess klub u Hebrangovoj ulici te počastio pićem nepoznatu djevojku koja mu je prišla. Kad je mladić htio podmiriti račun i otići iz kluba, konobar mu je priopćio iznos računa koji je mladić odbio platiti. Potom je Amerikanac krenuo s konobarom u stražnju sobu kako bi razjasnio nesporazum, kada je, kako je priopćila policija, u sobu ušlo nekoliko nepoznatih osoba.

H. A. M. im je predao nekoliko stotina dolara, no tada mu je jedan od muškaraca zaprijetio pištoljem i rekao da mu preda sav novac koji ima, što je mladić i učinio.

Klub Princess poznat je po skandalima: u kolovozu je troje djelatnika 'olakšalo' 31-godišnjeg Portugalca za 25.000 kuna.
 

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
11:34 18.09.2009.

Jos ga nisu zatvorili?

C1
c-192
11:32 18.09.2009.

po ovom se vidi kakva smo država... u normalnim zemljama bi se ovakav klub već poodavno zatvorio

MA
maklin
12:08 18.09.2009.

I tako unedogled čitamo o ovom klubu i njegovim mafijašima, a policija si hladi međunožje i gleda iz kafića kako ovi pljačkaju i izbacuju ljude van. Bravo policija, zato treba tući običan narod, a mafijaše ostavit po strani. Gradolnačelnik smjeniti šefa ZG policije po hitnom postupku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije