Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.04.2015. u 14:00

Rudi je donjim dijelom tijela činio radnje neprimjerene udarnom tv terminu

Osim za samog zagrebačkog gradonačelnika, nema veće radosti za televizijske urednike, i ne samo televizijske, od onoga dana kad iz Remetinca opetovano izlazi Milan Bandić. Zajamčene su udarne dnevničke minute koje bilježe prizor dojučerašnjeg moćnika koji iz pritvorske ćelije izlazi mašući s par najlonskih vrećica, a još kad se tome pridodaju obavezne reakcije veselih i manje veselih strana u istražnom postupku te običnih građana koji jedva čekaju prozboriti koju o fenomenu Bandić, pola Dnevnika zajamčeno prolazi bez previše brige i pameti.

Novinari, fotografi i kamermani... e, to je neka sasvim druga priča. To su oni ljudi koji sa svakim Bandićevim izlaskom iz pritvora sutradan u pravilu ustaju u gluhu noć, pa ga sneni, još slijepljenih očiju, kao po kazni dočekuju ispred kućnog praga. Potom ga u laganom kasu prate do obližnje atletske staze, pa onda skupa s popularnim Mikijem pojačavaju tempo, a sve to s ciljem prikupljanja izjava poput "fala, dečki" ili "strpljen, spašen". Više od toga ne smije, a za to, kao što je otprije poznato, ima 15 milijuna razloga u kunama.

Pospani i frustrirani srazmjerno Bandićevoj razdraganosti, novinari su jučer ipak pronašli poneku profesionalnu satisfakciju. RTL-ov kamerman uspio je zabilježiti blistavi tv-trenutak: gradonačelnikova ljubimca dok, u pozi karakterističnoj za ponašanje tijekom veljače, s prednje dvije šapice grli nekog nesretnika iz Mikijeve pratnje, dok donjim dijelom tijela čini radnje neprimjerene udarnom tv terminu. U ime gazde primoranog na šutnju, nedvosmislenu poruku pravnoj državi uspio je odaslati barem vjerni Rudi.  

PLUS  

Odličnim biografskim filmom "Nisam rock-zvijezda" o životu pijanistice Marike Bournaki HTV ponovno dokazuje primat nad konkurencijom u dokumentarnom segmentu programa.  

MINUS  

RTL-ov kviz "Pet na pet" nešto mora pothitno mijenjati: voditelja, koncept, termin, bilo što... a možda bi jedino primjereno rješenje bilo naprosto ga ugasiti. A oni ga i repriziraju, dnevno.

>> Pogledajte kako je Bandić proveo prvi dan nakon izlaska iz Remetinca

Komentara 14

IV
ivica.vranjic
14:35 11.04.2015.

Rudija za gradonacelnika!

AA
aabbcc
20:11 11.04.2015.

Ako je gazda dobar Rudi svaki mjesec pojede jedno mlado tele ili 2-3 jagnjeta. Gazda ga na vrijeme osisa da ga ne ubija vrucina, jer klimu ne voli ..i mnogo toga jos treba o Rudiju znati..ko mu je veterinar ii sta on kaze o zdravlju Rudija ?

DA
dante13st
15:36 11.04.2015.

Sve je TO Draga Publiko....???? Kombinatorika !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije