Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

U HDZ-u tvrde: Petrov nas je zvao i tražio da se odreknemo Karamarka

naslovnica
Foto: VL
13.06.2016.
u 00:15

Izgleda da u Mostu nisu tako pomireni s mogućnošću novih izbora ili eventualno nove presložene većine koja ne bi uključivala Most

Iako je Most izišao s rezolutnim stavom – ili će HDZ pokazati 76 zastupnika, ili će Karamarko izaći iz Vlade, ili idemo na nove izbore, izgleda da ipak nisu tako pomireni s mogućnošću novih izbora ili eventualno nove presložene većine koja ne bi uključivala Most.

Najradije bi očuvali postojeću Vladu. Prema informacijama iz HDZ-a, Božo Petrov zvao je tijekom vikenda nekoliko utjecajnih HDZ-ovaca i apelirao da se riješe Karamarka.

Petrov nije nudio neku novu nagodbu, jer Most i dalje stoji iza Oreškovića, nego se, prema našim informacijama, navodno čudio kako ne mogu prisiliti Karamarka na ostavku, pitajući: “Što to radite, pa nemate 76 zastupnika za preslagivanje.”

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka ili prelistajte u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Kaos u državi prvo će platiti privatne tvrtke i građani višim kamatama

>>Premijerova majka: Neka bude što bude, samo da je Hrvatskoj bolje

>>Maturant iz 1946.: Mi smo u gimnaziji uz latinicu učili i glagoljicu, ćirilicu i goticu

Foto: VLm

Komentara 69

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:31 12.06.2016.

Božo je prvo na taj posao poslao svog čovjeka za specijalne zadatke, doktora Miru Bulja, ali Miro se na žalost nije najbolje snašao s pametnim telefonom. Pametni telefon je dao sve od sebe kako bi uspio uspostaviti korektni odnos s Mirom, no ipak nije uspjelo.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:17 12.06.2016.

1000 puta su bolji novi izbori nego još jedan dan trpljenja terora i sumanute politike sekte Most. A to da novi izbori odgovaraju Mostu, smiješno. Nitko živ više ne bi glasovao za njih. Ljevičari neće zato što su otišli s HDZ-om, desničari neće jer su srušili vladu, u šest mjeseci nisu proveli niti jednu reformu nego su se isključivo fokusirali na represivni aparat baš kao i nacisti kada su se uspinjali na vlast. Skupa s Oreškovićem prodaju zemlju. U međuvremenu su se riješili ili raskinuli suradnju sa svima koji su im donijeli glasove na prošlim izborima: Prgometom, Petrinom i Lovrinovićem, ostao im je samo drug psihijatar. Tko će im donijeti mandate? Podolnjak? Šimić? Ona iz Velike Kopanice? Biti će sretni ako dobiju i dva mandata na novim izborima, a Oreškovića više nikada neće dobiti.

CP
Cviet Prigorja
22:12 12.06.2016.

Interesantan tekst na Maxportalu. Pa ne budete valjda to prešutjeli? Halo, Večernji, zakotrljajte malo tih 186 računa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije