Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja ponuda

U Armeniji dobivate 888 na 1 dram ako se dogodi smak svijeta

klađenje
Robert Anić/PIXSELL
11.12.2012.
u 16:54

Nitko od kladioničara nije objasnio kako će se pokupiti dobici u "postapokaliptičnom" svijetu, a Sportsbet priznaje da bi to moglo biti problematično

Mislite da će svijet kakvog poznajemo trajati još samo 10 dana i polako odbrojavate? Ako brzo djelujete, možete dobiti 888 armenskih drama na jedan uloženi, piše RIA Novosti.

Tečaj od 888 na jedan uloženi dram da će 21. prosinca doći do smaka svijeta ponudila je armenska kladionica Vivaro i tako je postala posljednja kladioničarska kuća koja se uključila u dizanje paranoje o kraju svijeta.

I nekoliko drugih kladioničara već prima oklade na smak svijeta, iako se njihovi koeficijenti kreću oko 500 na 1, što armensku ponudu čini najatraktivnijom. Kladioničar Quirkybet.com ponudio je koeficijent milijun naprema jedan na smak svijeta 2012., no ubrzo ga je povukao.

Moglo bi biti problema sa skupljanjem dobitaka

Australski kladioničar Sportsbet ponudio je čak da se ljudi klade na točnu metodu kako će doći do smaka svijeta sljedećeg tjedna. S koeficijentom 21 vodi širenje novog neizlječivog smrtonosnog virusa, dok kladioničari najmanje vjeruju opciji da će nas pojesti zombiji, za što se može dobiti 1001 dolar na jedan uloženi. Ponuda uključuje i opcije da će se dogoditi novi veliki prasak ili invazija izvanzemaljaca.

Nitko od kladioničara nije objasnio kako će se pokupiti dobici u postapokaliptičnom svijetu, iako Sportsbet priznaje da bi to moglo biti problematično.

>>NASA i američka vlada: Bez brige, svijet neće nestati 21. prosinca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije