Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na području Pule

Tužiteljstvo BiH podignulo optužnicu protiv Hrvata zbog krijumčarenja droge

marihuana
Foto: Goran Kovacic/pixsell
06.01.2016.
u 17:54

Optužnica je podignuta protiv Željka Pažina iz Stoca i Zvonka Kneževića iz Mostara, a tereti ih se da su nabavili te organizirali transport i preprodaju oko četrdeset kilograma marihuane

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine podignulo je optužnicu protiv dvojice državljana Hrvatske i BiH koje tereti za krijumčarenje droge na ilegalno tržište u Hrvatskoj.

Optužnica je podignuta protiv Željka Pažina (47) iz Stoca i Zvonka Kneževića (44) iz Mostara, a tereti ih se da su od kraja 2012. do kolovoza 2013. zajedno s drugim pripadnicima organizirane kriminalne skupine s područja BiH i Hrvatske nabavili te organizirali transport i preprodaju oko četrdeset kilograma marihuane.

Droga koju bi prokrijumčarili preko granice potom je preprodavana na području Pule. Uz krijumčarenje droge Kneževiću se na teret stavlja i protuzakonito posjedovanje oružja jer je policija tijekom pretrage njegove kuće pronašla tri strojnice i veću količinu streljiva. Optužnicu treba potvrditi Sud BiH.

>>Nije kriv za krijumčarenje tone sirovine za ecstasy iz Kine

>>U dva odvojena slučaja zaplijenjeno više od 34 kg marihuane

Komentara 11

TO
toymachine
08:42 07.01.2016.

A znate kako su im zaracunali tu kolicinu??Kolicinu s kojom si pali su pomnozili s brojem puta prelaska granice!To novinari nepitaju na presici ! I onda se ocjenjuje rad murije i sudbene vlasti kao uspjesan, a njihovi nadnadređeni kradu milijune,odvlacece u stečaj tvornice,u tuzilastvu sjedi dijana kajmakovic rođena budalica i sl. Stoka tamo isto kao i vamo !

BA
bandido
18:57 06.01.2016.

Kae, urbane frajlice, ne volite svoju hrvatsku bracu iz bosne I hercegovine? Sram vas bilo. Da nije njih jos bi vi patili u sugoslaviji, no?

EU
eurobanana
18:50 06.01.2016.

i jos jedno pitanje novinarima..od kada je Mostar u HRVATSKOJ ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije