Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice nesreće

Tuga u Umagu: Igor je bio pravi obiteljski čovjek, sve im je iščeznulo u sekundi

Igor Soldatić
Foto: Facebook/MUP
17.08.2018.
u 10:57

Navodno se cijela obitelj vraćala s izleta u Rovinj

Igor Soldatić, rodom iz Karojbe, koji je živio u Umagu, žrtva je prometne nesreće koju je u alkoholiziranom stanju skrivila pročelnica Grada Rijeke Vera Begić Blečić

Otac malog Roka i suprug Tanje izgubio je život u 41. godini života, a tuga vlada naseljem Žrtava fašizma

– Bio je pravi obiteljski čovjek, a s druge strane vrlo poduzetan i vrijedan. Svaki je dan iz Umaga putovao u Karojbu, gdje je radio kao autolimar u vlastitoj radionici. Vedrog duha i kao sportski tip težio je provoditi slobodno vrijeme s obitelji na izletima, pa su često bili na putovanjima i stalno planirali nova.

Igor i Tanja imali su još toliko poduzetničkih planova i putovanja pred sobom i jednostavno ne mogu vjerovati i nikad se neću pomiriti sa spoznajom da im je sve to iščeznulo u jednoj sekundi, u toj kobnoj noći – izjavila je Sabrina Cvetković,  jedna od ponajboljih prijateljica obitelji Soldatić za Novi list.

Navodno se cijela obitelj vraćala s izleta u Rovinj

Podsjetimo, tešku prometnu nesreću na Istarskom ipsilonu u kojoj je poginuo Igor Soldatić vožnjom u suprotnom smjeru skrivila je pročelnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić (36) kojoj je izmjereno 1,81 promila alkohola u krvi. 

Begić Blečić već je izazvala prometnu nesreću pod utjecajem alkohola u lipnju prošle godine kada je i pobjegla s mjesta nesreće. Policija ju je pronašla pet sati nakon nesreće te joj je izmjereno 0,42 promila alkohola u krvi, što je zbog tolerancije na pogrešku uređaja smanjeno na 0,32 promila.
 

Komentara 19

HO
horton
11:24 17.08.2018.

Zašto je u članku istaknuto ime naselja (Žrtava fašizma)? Ne zanimaju me duhoviti odgovori nego razlog zašto je novinar to izabrao.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
12:34 17.08.2018.

Manje je važno što je ona istaknuta članica SDP-a i što je Vojko Obersnel potegao političke veze da se prvi put zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je skoro stradala majka sa šestomjesečnom bebom zataška. Ono što zabrinjava je koliko neka osoba mora biti neodgovorna da pijana sjeda za volan, opet. Koliko neodgovorna mora biti osoba da takvoj osobi pokloni povjerenje da vodi ured grada.

MK
mksdk
13:03 17.08.2018.

"Begić Blečić već je izazvala prometnu nesreću pod utjecajem alkohola u lipnju prošle godine kada je i pobjegla s mjesta nesreće." Idemo redom izvući par zaključaka iz ove rečenice: 1) SDP-ova pročelnica je zaštićena od policije i to ne za nekakav prometni prekršaj, nego bježanje od policije. 2) SDP-ova pročelnica je zaštićena od medija (nikakve halabuke nije bilo na to što je bježala od policije) 3) SDP-ovci su znali za ovo ali su znali da imaju dvostruko čuvano zaleđe te se nisu obazirali. Zaključak, čitava garnitura riječkog SDP-a, na čelu s njihovim kriminalcem gradonačelnikom, mora biti krivično gonjenja radi zlouporabe položaja, zataškavanja kaznenog djela te suučesništva u kaznenom djelu. Također, mediji koji su sve ovo prešutjeli također moraju snositi posljedice. Glave moraju frcati na sve strane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije