Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapadni svijet ogorčen

Trumpov 'prilično detaljan plan' za mir zapravo je plan ukrajinske kapitulacije

12.03.2024.
u 12:26

Trump neće dati "ni peni" za rusko-ukrajinski rat i zato će rat završiti s obzirom na to da je očito da Ukrajina "ne može stati na svoje noge", prenosi Orbán Trumpov "mirovni plan"

Komentara 38

GO
goran2hr
14:28 12.03.2024.

Nakon Trumpove pobjede, ekipa koja ga sada ovdje napada, dobiti će drugu direktivu i okrenuti priču. Onda će im Trump biti sveti i najbolji. Kao i Kolinda koja je na izborima podržavala Hillary, a poslije skakutala Trumpu ispred ograde ili se gurala kako bi se s njim slikala....

NC
NC
15:04 12.03.2024.

Putler je nedavno podržao rusofila Bidena, toliko o tome. MAGA 2024!!

ED
edgar2
12:50 12.03.2024.

Ukupno je rat do sada koštao zapadne pristaše oko 252 milijarde eura. Ukrajinska vlada sada uvelike ovisi o stranoj pomoći u svom ratovanju. To znači da je i bez vojnog poraza zemlja izgubila velike dijelove svog suvereniteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije