Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI BROD

Vojnici spasili vozača od utapljanja: Muškarca izvukli iz kabine potonulog traktora

Vojnici u Letovaniću
Foto: MORH/ J. Kopi
1/9
14.03.2018.
u 19:57

Hrvatski vojnici izvukli su vozača iz kabine traktora koji je potpuno potonuo i spasili ga od utapanja

Trojica hrvatskih vojnika spasila su od utapanja vozača traktora koji je u selu Stari Brod u okolici Letovanić izgubio nadzor nad vozilom i potonuo.

Naime, prilikom izviđanja terena tri pripadnika 3. satnije bojne Tigrovi Hrvatske kopnene vojske uočila su vozača traktora kako se utapa. Hrvatski vojnici izvukli su vozača iz kabine traktora koji je potpuno potonuo i spasili ga od utapanja.

– Imali smo pravovremenu reakciju, skupnik Agim Herjavec i vojnici Marin Matijak i Marko Marenjak odmah su uskočili u pomoć vozaču i spasili ga od utapanja. Hrvatska vojska uvijek je spremna pomoći svom narodu, a ovdje u Letovaniću radimo na izradi zečjih nasipa te punjenju vreća s pijeskom i pružanju potpore civilnom stanovništvu u suradnji s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje – rekao je zapovjednik 3. mehanizirane satnije bojne Tigrovi Tihomir Kastmiler, priopćio je MORH.

U poplavom ugroženom području u pomoći lokalnom stanovništvu u Letovaniću trenutno je angažirano 73 pripadnika Hrvatske vojske.

Vojnici u Letovaniću
1/23
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:22 14.03.2018.

Bravo dečki..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije