Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična tragedija

Trogodišnjak ubio jednogodišnjeg brata: 'Fascinacija oružjem mora prestati'

ubojstvo djeca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
13.04.2015.
u 19:00

Šef policije Clevelanda kazao je da će optužnicu podnijeti protiv osobe koja je u kuću donijela pištolj.

Stravična tragedija u SAD-u. Trogodišnjak je u kući u saveznoj državi Ohio u ruke uzeo pištolj te je jednogodišnjeg brata ustrijelio u glavu, piše Chicago Tribune.

Šef policije Clevelanda kazao je da će optužnicu podnijeti protiv osobe koja je u kuću donijela pištolj. Calvin Williams je dodao kako pokušavaju utvrditi kako se u kući, gdje se stravično ubojstvo dogodilo u nedjelju ujutro, našlo oružje i zašto je ostavljeno na mjestu gdje ga je dječak mogao dosegnuti.

"Fascinacija oružjem mora prestati"

Šef policije otkrio je i da je u kući bila jedna odrasla osoba kada se dogodilo ubojstvo.

- Trogodišnjaka se ne može smatrati odgovornim za ovakvu tragediju - kazao je Williams. Dječak Braylon Robinson je nakon ranjavanja prebačen u bolnicu gdje je preminuo.

- Ovo je tužan dan za Cleveland. Fascinacija oružjem, ne samo u ovom gradu nego i u državi, mora prestati - rekao je šef policije.

Susjedi su kazali da je majka živjela u kući s najmanje troje male djece.

>>Sestra ubojice: Neće suditi samo njoj, nego svima

>>Ubojica Čabraja je vikao: 'Dođite, sve ću vas pobit', jednog po jednog!'

Komentara 4

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
20:08 13.04.2015.

Calvin, samo hrabro buraz. Treba tog Krakena, monstruma, vojno-industrijsku nacističku hobotnicu rasturiti od dna.

DU
Deleted user
22:23 13.04.2015.

koga briga, tamo u americi nisu objavili slova kad je u hrvatskoj bio izbor za predsjednika drzave u vecerrnjem prenose kakvu je stolicu imao pas ili macka . da se ovo dogodilo u hrvatskoj ne bi im bilo vrijedno da objave na zadnjoj stranici.

AB
Abcd...
19:50 13.04.2015.

Šef policije Clevelanda kazao je da će optužnicu podnijeti protiv osobe koja je u kuću donijela pištolj. A tko drugi nego Putin? Nema potrebe za istragom,CIA ima "snazne" dokaze da je to tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije