Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvratno

Trgovkinja mu rekla da mora nositi masku, nevjerojatno što je on potom učinio

obrisao nos
Foto: Screenshot
06.05.2020.
u 17:42

U američkoj saveznoj državi Michigan obavezno je nošenje zaštitnih maski na licu zbog koronavirusa, no ne poštuju svi to pravilo

Nevjerojatna scena snimljena je u subotu trgovini Dollar Tree u gradu Holly u američkoj saveznoj državi Michigan gdje je jedan kupac obrisao nos od majicu zaposlenice.

Riječ je o 68-godišnjaku koji je ušao u trgovinu u subotu oko 13.30 sati bez zaštitne maske na licu iako je u toj državi naloženo da se maske trebaju nositi na javnim mjestima.

Zaposlenica mu je rekla da bi treba nositi masku ako se planira zadržati u trgovini na što joj je on odgovorio 'Evo, ovo ću koristiti kao masku' te joj je prišao i uzeo rukav njezine majice pa obrisao nos i lice. Na majici joj je ostala njegova sluz iz nosa.

Sve je snimila nadzorna kamera trgovine, a muškarac je brzo identificiran kao Rex Howard Gomoll te je optužen za napad i tjelesnu povredu.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
22:05 07.05.2020.

Pa da čovjek ne bi nosio sa sobom suzavac ili papar spray, kada naiđe na neodgojenu osobu, da ga zalije s pola bočice po gupcu.

OK
Omladinac koji to nije
09:49 07.05.2020.

Sa djukelom u zatvor.

IN
incognito
19:58 12.07.2020.

Bravo stari. Tako je! Stati umobolnicima na kraj. Trebao si joj pljunut u usta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije