Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli tijelo

Tragedija kod Slavonskog Broda: Mladić (18) utopio se u umjetnom jezeru

HGSS Stanica Slavonski Brod
Foto: HGSS Stanica Slavonski Brod
27.06.2020.
u 12:32

Oko 10 sati ujutro pronašli su tijelo nesretnog mladića i transportirali ga do obale.

Prava tragedija dogodila se u petak na umjetnom jezeru Čaplja kod Oriovca, nedaleko od Slavonskog Broda, gdje se oko 18.30 sati utopio osamnaestogodišnji mladić.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, u petak navečer na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod i druge službe (DVD Oriovac, Hitna medicinska služba i Hrvatska gorska služba spašavanja), koji su se odmah dali u potragu za tijelom.

Potraga je nastavljena i danas uz pomoć ronilačkog tima Antiterorističke jedinice Lučko, čiji su pripadnici pretraživali jezero, a podršku iz plovila pružili su im članovi brodske stanice HGSS-a te vatrogasci. Oko 10 sati ujutro pronašli su tijelo nesretnog mladića i transportirali ga do obale.

Policijski službenici nastavili su raditi na utvrđivanju važnih činjenica i okolnosti vezanih za tragični događaj.

Ključne riječi

Komentara 5

SK
strogo kontrolirani vlakovi
10:14 27.06.2020.

"Utopio se u umjetnom jezeru". Ovdje je jako važno da je jezero umjetno. Inače to ne bi bila vijest.

NL
ne_lupetkajte
15:49 27.06.2020.

Dok se les ne pronadje, osoba je samo nestala, a da li se utopila ili ju je netko ubio pa bacio u jezero to ce tek vrijeme pokazat.

Avatar Golum
Golum
10:41 27.06.2020.

A vasi dopisnici Balen i Karakas su si mogli dati truda i otici do Oriovca i uslikati jezero a ne stavljati ilustracije, nek zarade malo placu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije