Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TRAGEDIJA

Iz rijeke Mrežnice izvučena dva mrtva tijela, policija utvrđuje njihov identitet

Mladić se utopio u Mrežnici
Foto: HGSS
25.06.2020.
u 08:49

Mrežnica je postala kobna rijeka za migrante, a radi li se i u ovom slučaju o njima, pokazat će istraga.

Policijski službenici su jučer, 24. lipnja iz rijeke Mrežnice na području Donjih Dubrava izvukla dva tijela nepoznatih muških osoba. 

U tijeku je utvrđivanje identiteta muškaraca, a sve okolnosti ovog događaja će se znati nakon što se provede daljnje kriminalističko istraživanje.

Naime, Mrežnica je postala kobna rijeka za migrante, a radi li se i u ovom slučaju o njima, pokazat će istraga, piše KAportal.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
miki45
11:21 25.06.2020.

trebalo i vozaca cisterne zatvoriti u cisternu i ostaviti neka se uguse svi zajedno sto sofer izigrava neduzno janje pa to pokusaj ubojstva --a ono za jednu osobu od 7 do 12 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije