Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginule dvije učenice

Tragedija pokraj Novske: Vozaču kamiona produžen istražni zatvor za dva mjeseca

Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
04.07.2019.
u 12:38

O zdravstvenom stanju vozača, za kojeg je otkriveno kako je nekoliko sati prije tragedije pokraj Novske primio blokade zbog bolova, na sudu se nije govorilo

Vozaču kamiona koji je prije mjesec dana skrivio prometnu nesreću na odmorištu na autocesti pokraj Novske u kojoj su poginule dvije učenice, produžen je istražni zatvor za još dva mjeseca zbog kazne od ponavljanja istog ili sličnog djela, prenose Vijesti.hr.

Doznaju kako će se obrana žaliti u roku od tri dana te tražiti nešto primjereniju kaznu počinjenom djelu – oduzimanje vozačke dozvole, zabranu upravljanja vozilima i puštanje na slobodu do suđenja. Do kraja mjeseca očekuju odgovor.

O zdravstvenom stanju vozača, za kojeg je otkriveno kako je nekoliko sati prije tragedije pokraj Novske primio blokade zbog bolova, na sudu se nije govorilo.

No, vozač je bio raspravno sposoban. Na sudu su ga pratila dva policajca, i dalje je u lisicama te nije želio komentirati tijek suđenja.

VIDEO Povratak autobusa s učenicima čije su kolege stradali na autocesti kod Novske:

Komentara 1

KO
Kopreinitz
13:14 04.07.2019.

Ovo je APSURD hrvatskog krivosudja, zar nebi obaveznim oduzimanjem vozacke dozvole, sprijecili mogucnost ponavljanja krivicnog djela???????? onom tatinom sinu sa alkoholom u krvi nije odredjem istrazni zatvor iako je skrivio smrt policajca i policajku tesko ozlijedio, hoce li on ponovitiviti voznju pod alkoholom i skriviti novu nesrecu????? PA GDJE mi zivimo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije