Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lista za EU parlament

Tomašić prihvatila da bude iza Petir: Mene moji birači znaju i naći će me na listi

Ruža Tomašić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.03.2014.
u 00:02

Ako ponovno uđe u europski parlament Tomašić će, izjasnila se, ostati s konzervativcima. - Ja sam pravaš a konzervativci su najbliži mom svjetonazoru- rekla je.

Predsjednica HSP AS i europarlamentarka Ruža Tomašić gostovala je u HRT-ovoj emisiji Dnevnik 3 u kojoj je potvrdila da će na zajedničkoj koalicijskoj listi HDZ-a, HSS-a i HSP-a AS za izbore za Europski parlament biti iza HSS-ovke Marijane Petir. - Želim da koalicija uspije, ovo je proba za parlamentarne izbore. A mene moji birači znaju i naći će me na listi, rekla je Tomašić povodom odluke da ipak ide s HDZ-om na zajedničku listu za euroizbore, javlja HRT.

Na pitanje je li čula za pritiske europskih pučana na HDZ zbog njena imena na listi odgovorila je da toga u Bruxellesu nije bilo nego da se o tome govorilo u Hrvatskoj i pisalo u medijima.

- To je bilo prenapuhano, rekla je Tomašić.

Ako ponovno uđe u europski parlament Tomašić će, izjasnila se, ostati s konzervativcima. - Ja sam pravaš a konzervativci su najbliži mom svjetonazoru- rekla je. 

Cijeli članak čitajte ovdje.

>> Ruža Tomašić i Hrg dogovorili sve s HDZ-om za euroizbore 

 

Komentara 8

DU
Deleted user
07:37 10.03.2014.

....rekla je ruža povodom odluke da ipak ide s hdz-om na zajedničku listu... ružo, ružo i ti i marijana petir jedino tako, na zajedničkoj listi s hdz-om možete biti izabrani u eu parlament. svjesne ste i ti i marijana daa je snaga, kako tvoje tako i marijanine stranke zanemariva, da ne kažem nikakva. da se ujedine sve pravaške stranke i sve seljačke stranke i da glsuju za vas dvije, vi ne biste prošle. i još nešto. marijana petir na proteklim lokalnim izborima ni u svom selu nije pobjedila. ne znam što će na stavljanje ruže i marijane na zajedničku listu reći članstvo hdz-a. možda će im vaso zabraniti da se javljaju ili će njihove izjave cenzurirati.

DU
Deleted user
07:13 10.03.2014.

Da li na listu iz Karamarka idu Mesić i Stanimirović ili će i oni proći uredbom ili aneksom nekog zakona za kojeg još ne znamo?

Avatar puky
puky
07:02 10.03.2014.

... nema veze na kojem je mjestu naša Ruža ... moj osobni odabir je Stier no siguran sam da će i Ruža proći ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije