Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tomašić prihvatila da bude iza Petir: Mene moji birači znaju i naći će me na listi

Ako ponovno uđe u europski parlament Tomašić će, izjasnila se, ostati s konzervativcima. - Ja sam pravaš a konzervativci su najbliži mom svjetonazoru- rekla je.
10. ožujka 2014. u 00:02 8 komentara 2809 prikaza
Ruža Tomašić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednica HSP AS i europarlamentarka Ruža Tomašić gostovala je u HRT-ovoj emisiji Dnevnik 3 u kojoj je potvrdila da će na zajedničkoj koalicijskoj listi HDZ-a, HSS-a i HSP-a AS za izbore za Europski parlament biti iza HSS-ovke Marijane Petir. - Želim da koalicija uspije, ovo je proba za parlamentarne izbore. A mene moji birači znaju i naći će me na listi, rekla je Tomašić povodom odluke da ipak ide s HDZ-om na zajedničku listu za euroizbore, javlja HRT.

Na pitanje je li čula za pritiske europskih pučana na HDZ zbog njena imena na listi odgovorila je da toga u Bruxellesu nije bilo nego da se o tome govorilo u Hrvatskoj i pisalo u medijima.

- To je bilo prenapuhano, rekla je Tomašić.

Ako ponovno uđe u europski parlament Tomašić će, izjasnila se, ostati s konzervativcima. - Ja sam pravaš a konzervativci su najbliži mom svjetonazoru- rekla je. 

Cijeli članak čitajte ovdje.

>> Ruža Tomašić i Hrg dogovorili sve s HDZ-om za euroizbore 

 

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    ....rekla je ruža povodom odluke da ipak ide s hdz-om na zajedničku listu... ružo, ružo i ti i marijana petir jedino tako, na zajedničkoj listi s hdz-om možete biti izabrani u eu parlament. svjesne ste i ti i marijana da ... prikaži još!a je snaga, kako tvoje tako i marijanine stranke zanemariva, da ne kažem nikakva. da se ujedine sve pravaške stranke i sve seljačke stranke i da glsuju za vas dvije, vi ne biste prošle. i još nešto. marijana petir na proteklim lokalnim izborima ni u svom selu nije pobjedila. ne znam što će na stavljanje ruže i marijane na zajedničku listu reći članstvo hdz-a. možda će im vaso zabraniti da se javljaju ili će njihove izjave cenzurirati.

  • BANZO:

    Da li na listu iz Karamarka idu Mesić i Stanimirović ili će i oni proći uredbom ili aneksom nekog zakona za kojeg još ne znamo?

  • SUBARU:

    Jadna li nam majka sa jednom i drugom-katastrofa.