Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koalicija

Ruža Tomašić i Hrg dogovorili sve s HDZ-om za euroizbore

Ruža Tomašić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.03.2014.
u 12:57

Konačni sporazum HDZ će s partnerima potpisati nakon Skupštine europučana u Dublinu koja je ovaj tjedan

HDZ je s Ružom Tomašić, šeficom HSP-a AS, i Brankom Hrgom, šefom HSS-a, jučer praktički dogovorio detalje o zajedničkom izlasku na euroizbore. Konačni sporazum potpisat će nakon Skupštine europučana koja se sredinom ovog tjedna održava u Dublinu. Tako će, unatoč kritikama europučana da na HDZ-ovoj listi ne žele R. Tomašić, ona ipak na izbore za EU parlament na HDZ-ovoj listi. Još je nepoznato koje će mjesto na listi Ruža Tomašić imati budući da HSS kao HDZ-ov strateški partner želi najbolji plasman među partnerima, odnosno četvrto mjesto.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

(Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Tako će šefica HSP-a AS očito na HDZ-ovoj koalicijskoj listi imati dva mjesta. Ona se, naime, uoči parlamentarnih izbora želi iz Bruxellesa vratiti u Sabor, a da je u EU parlamentu zamijeni njen zamjenik Tepeš.

>> Europski izbori suočavaju HDZ s pitanjem želi li ostati na centru

Komentara 1

PR
presvetli
14:54 04.03.2014.

Ova koalicija je osuđena na propast kad su se udružili bivši šef tajnih službi, predsjednik saveza socijalističke omladine i propala policajka, s druge strane se nalazi cijeli kokošinjac kojemu je tamo i mjesto u dvorištu da brcaju po gnojištu. Poznavajući mentalitet birača opet će na izbore 30% onih koji moraju glasati i fotkati svoj listić. Trebalo bi izači na glasovanje u što većem broju i zaokružiti sve druge samo njih ne ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije