Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARKIRALIŠTE U GAJNICAMA

'To je pravi susjed': Ostavio otvoren prozor na autu u Gajnicama, a prolaznik učinio sjajnu stvar

Foto: Facebook
1/2
22.10.2022.
u 22:34

Ukoliko netko zna čiji je auto na slici molio bih da kontaktira vlasnika jer mu je ostao suvozački prozor otvoren, napisao je prolaznik u grupi

Hvalevrijedna gesta, bravo - komentirali su oduševljeni korisnici Facebooka potez jednog Zagrepčanina tijekom pljuska koji je zahvatio dijelove grada.

Naime, nekome je usred pljuska u Gajnicama na parkiralištu ostao otvoren prozor na automobilu. Slučajni prolaznik to je i primijetio te odlučio reagirati.

''Ukoliko netko zna čiji je auto na slici molio bih da kontaktira vlasnika jer mu je ostao suvozački prozor otvoren. Auto je parkiran kod Peruanske 4. Za sada sam ga zaštitio sa crnom vrećom da ne pada kiša unutra'', objavio je to u grupi, što su pratitelji uvelike pohvalili.

Foto: Facebook Leo Nicolier

''To se zove pravi susjed'', ''Lijepo je znati da u kvartu gdje živiš još ima dobrih ljudi'', ''Zaista lijepo od vas'', komentirali su brojni.

>> VIDEO Detalji užasa u Sisku: Čuo se jak tresak i plač, mještani su u šoku. U tragediji poginuli vlasnik obrta (38) i radnik (22)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije