Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Pantovčak

Brkić o navodima da HDZ pritišće Kujundžića na povlačenje iz kampanje: To je laž

Milijan Brkić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
12.12.2014.
u 21:46

Kujundžićev glasnogovornik kaže da ponude iz HDZ-a zaista nije bilo

Iako se danas medijima proširila informacija da iz vrha HDZ-a pritišću Milana Kujundžića, predsjedničkog kandidata, da odustane od kandidature u korist Kolinde Grabar Kitarović, a da će on zauzvrat biti HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, u HDZ-u to demantiraju.  

- To je najobičnija laž koju plasiraju oni koji u ime dosadašnjeg predsjednika Josipovića vode Kujundžićevu kampanju - poručio je Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a.

Ivan Hrstić, Kujundžićev glasnogovornik, kaže da takve ponude iz HDZ-a zaista nije bilo, ali da je činjenica kako od početka kampanje iz HDZ-a stišću da Kujundžić odustane od kandidature.  

- Pripremaju teren i alibi za poraz K. Grabar Kitarović, znaju da je upitan uopće njen ulazak u drugi krug. A Milan Kujundžić će učiniti sve da dođe do smjene na Pantovčaku - rekao je Hrstić.

>> Kujundžić: Ivo Josipović sa mnom nema nikakve šanse

>> 'Koji je moj motiv da studentu od 25 godina kupujem i poklanjam potpise'

Komentara 69

NJ
njoj
22:13 12.12.2014.

Sve same laži i podvale da se diskreditira Kolinda. Ali uzalud vam trud sviraci Kolinda pobjeđuje u prvom krugu!

Avatar mirica19
mirica19
22:13 12.12.2014.

Nikakve klevete i lažne informacije neće narušiti izbornu pobjedu Kolinde Grabar Kitarović! Hrvatska će dobiti svoju prvu predsjednicu :)

Avatar mama mia
mama mia
23:49 12.12.2014.

Jezuši i Marija ja sam se do suza nasmijala hvala vam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije