Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tisuće kupaca u samo nekoliko minuta poharale police Peveca

Proveo sam u Pevecu 8 i pol godina, ali ne sjećam se ovakve gužve. Samo neka ima ljudi, pa će biti i posla, komentirao je trgovac Z. V.
12. ožujka 2010. u 15:40 9 komentara 20 prikaza
Pevec
Foto: Kristina Jošt/VLM

Poput stampeda izgledalo je današnje otvorenje osječkog Peveca. Trgovina se nakon tromjesečne stanke zbog stečaja otvorila u 8 sati, a samo nekoliko minuta poslije prodavač Z. V. zbrojio je: “Otišle su tri klime i četiri perilice rublja”.

– Proveo sam u Pevecu 8,5 godina, ali ne sjećam se ovakve gužve. Samo neka bude ljudi, pa će biti i posla – kroz metež je dobacio prodavač. Dok su neki kupci zadovoljno gurali puna kolica, drugi su gunđali: “Ništa od velikih popusta koje su najavljivali”.

Dunavski čamac prije se nudio za 19.399, a sada stoji 15.518,90 kuna, srebrni hladnjak Samsung snižen je sa 9599 na 7678,90 kuna. Ivana Ilić iz Trpinje ipak je zadovoljno sa 24 kvadrata laminata pohitala prema blagajni.

Gužvu je motrio i novoimenovani voditelj Davor Čavlović koji je zajedno sa sadašnjih 80 zaposlenika potpisao ugovor na mjesec dana. Zaposlenici ovih dana, rekao nam je prodavač D. H., očekuju plaću za veljaču, ali ne znaju kad će im stići dugovanja za tri mjeseca prošle godine. Slično kao u osječkom bilo je i u koprivničkom centru Pevec.

– Za rad koprivničkog centra treba 70 djelatnika, a trenutačno ih je 58. Nakon dogovora s dobavljačima, vidjet ćemo kakve će biti potrebe centra – rekla je Krunoslava Blaha, glasnogovornica Peveca, te napomenula da je stigla plaća za 720 zaposlenika Peveca Zagreb.

Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • -obrisani-:

    ma daj morales, pusti neka uživaju u svom jadu, sudeći po argumentima ovi veleumni komentatori nisu nikada ništa ni kupili osim možda kojeg piva, malo vodke ili trave? od lokalnog dilera, naravski??

  • ts:

    katastrofa od sniženja, plazma na rasprodaji u pevecu 4500kn, a isti takav model u Metro-u 3560kn ?!, prazne police i visoke cijene - bolje mu da je i dalje zatvoren, barem ne muči sebe i druge

  • rajko:

    Ma taj Pevec je ionako uvijek imao škart robu.iuz to su neprofesionalni.Jednom sam nesto htio kupiti za 2 000 kn,samo je trebalo dopremiti iz drugog centra to,ostavio sam im broje telefona,ali do dana danasnjeg nitko mi se nije javio.A proslo ... prikaži još! je 3 godine.Toliko o poslovnosti i strucnost.Nudis im se sa gotovim novem,i opet nista.Moja noga od onda u pevec nije kročila više