Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAMPEDO
Povratak na članak

Tisuće kupaca u samo nekoliko minuta poharale police Peveca

Proveo sam u Pevecu 8 i pol godina, ali ne sjećam se ovakve gužve. Samo neka ima ljudi, pa će biti i posla, komentirao je trgovac Z. V.

Komentari 9

RA
rajko
10:40 13.03.2010.

Ma taj Pevec je ionako uvijek imao škart robu.iuz to su neprofesionalni.Jednom sam nesto htio kupiti za 2 000 kn,samo je trebalo dopremiti iz drugog centra to,ostavio sam im broje telefona,ali do dana danasnjeg nitko mi se nije javio.A proslo je 3 godine.Toliko o poslovnosti i strucnost.Nudis im se sa gotovim novem,i opet nista.Moja noga od onda u pevec nije kročila više

VL
OB
-obrisani-
16:14 13.03.2010.

ma daj morales, pusti neka uživaju u svom jadu, sudeći po argumentima ovi veleumni komentatori nisu nikada ništa ni kupili osim možda kojeg piva, malo vodke ili trave? od lokalnog dilera, naravski??

VL
TS
ts
17:02 12.03.2010.

katastrofa od sniženja, plazma na rasprodaji u pevecu 4500kn, a isti takav model u Metro-u 3560kn ?!, prazne police i visoke cijene - bolje mu da je i dalje zatvoren, barem ne muči sebe i druge

VL
DJ
djakovl4
01:13 13.03.2010.

Kada Pevec snizi cijenu tada je ista kao u nekim drugim trgovinama-znam to iz svog iskustva,ili je škart roba.Isto tako Konzum reklamira \"strašno\" sniženje nekim artiklima a u večini slučajeva to su bezvezne stvari(tolatni papir,papirnati rupčići itd)a ostala sniženja suu takva da u stranim trgovinama(lidl,kaufland,plodine)je to uglavnom normalna cijena.Tko ne vjeruje neka provjeri.

VL
KR
krka
11:04 13.03.2010.

Nikaj čudnoga u nas Hrvata.Po statistici i ulici, država smo sirotinje, a gle 3 km kolona ispred dučana! Još bi čovjek pohvalio taj čin da se nije kupovalo na kartice i da lopina ne prodaje kapitalističko smeće za masne pare! Budite sigurni ako hoćete kupiti tehničku robu da ćete naći i jeftiniju i kvalitetniju po drugim lancima...Getro. Lesnina, Elipso, Konikom....Čak i Konzum falš robu kao Pevec ima jamačno jeftiniju.Mi stvarno neznamo cijeniti svoj rad i svoj novac, jer da znamo nebi kupovali lošu marku, nego malo pričekali ili *stisnuli* pak za 2 mjeseca kupili kvalitetan i trajan proizvod.Kak da nas poštiva poslodavac i okolina kad se ne poštujemo sami i ne branimo vlastiti obraz?Za to nam nije kriva ni Evropa ni Slovenija, ni Srbija...

VL
MO
morales
13:24 13.03.2010.

@djakovl4 Plodine su naš lanac, jedino su se povezali s Mercatorom da imaju zajedničku nabavu. Ako već spominješ škart robu, molim te nemoj povezivati Konzum s tim, a pričati da Lidl i Kaufland imaju dobra sniženja, jer ako njihov asortiman nije škart, čiji je?! Konzum po meni inače nije jeftin, ali stvarno znaju imati dobra sniženja, a što se tiče tehnike i sličnih stvari, uvjerio sam se da je njihova snižena cijena (za isti artikl!) uvjerljivo najniža. Što se Peveca tiče, nisam jako dugo kod njih kupovao, al\' ne shvaćam čemu tolika pobuna. Nitko ljude ne tjera da dolaze i kupe nešto. Meni isto ne zvuči kao da se radi o jako velikim popustima, ali tko hoće neka kupi, nitko ga ne tjeri. Osobno mi je drago da je promet velik i da se ljudi zapošljavaju.

VL
OB
-obrisani-
16:10 13.03.2010.

ts, daj malo se zamisli pa onda piši? plasma 4500 kuna to ti je već pola realne cijene od najjeftinijeg plasma tv-a koji se može vidjeti u prodaji!? inače se ne rade manji od 102cm iliti 40\" dijagonale! sad, jesisi li ti vidio neki lcd 24\" ili si nešto izmislio, sam sebi odgovori??

VL
TA
tarle1
17:31 14.03.2010.

Većina artikala što kod nas prodaju tkz domaći lanci, isto i strani, je čista bofl roba, narodski kazano smeće. Nema tu izuzetaka, svi su oni isti. Da se mene pita, mišljenja sam da bi takve firme na uveženu izrazito nekvalitetnuu robu, morale plaćati poseban porez za nekvalitetu. Jer, to je ne samo bacanje novca za svakoga kupca-pojedinca, nego i gubitak za cijelu zajednicu. Slično je i sa svim koncertima Lepe Brene, Plavog orkestra, tkz. Čole, do \"čuvenog\" U2. Svi su oni odnijeli i iz naše zemlje iznijeli, vreće konvertibilnih novčanica za sat-dva majmunskog skakanja i isto toliko deračine. I za tu vrstu tkz. zabave, isto treba lupiti harač, sve dok se kao narod ne upristojimo i ne dođemo sebi.

VL
LU
lukačević
13:31 16.03.2010.

Tako je tarle , bravo . Država se vodi kao i svako kućanstvo .Ako nema novaca onda treba pretresti sve troškove i napraviti popis svega nepotrebnog pa redom rezati i osigurati svim ljudima neophodno ...hranu i osnovna sredstva za život.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.