Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u rajevu selu

Potvrđen 2. smrtni slučaj katastrofalnih poplava, pronađeno tijelo Franje Šoltesa

Rajevo Selo
Foto: Davor Javorović/Pixsell
02.06.2014.
u 19:50

Ovo je drugi potvrđeni smrtni slučaj u poplavama na području županjske Posavine

Tijekom današnjeg dana policija je na području Rajeva Sela pronašla tijelo Franje Šoltesa, potvrđeno je iz PU vukovarsko-srijemske. Riječ je o osobi koja je nestala 17. svibnja, odmah nakon što je nasip popustio pod vodama Save.

Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, rekao je da slijedi očevid, nakon kojega će policija iznijeti potpune informacije.

Ovo je drugi potvrđeni smrtni slučaj u poplavama na području županjske Posavine. Prethodno je potvrđena smrt Ruže Sirotković.

>> Kuću je zapljusnuo petmetarski val i zalupio vrata za Ružom...

Komentara 1

SM
sanja.mrdjen
18:37 05.06.2014.

Nije ga pronasla policija,pronasao ga je njegov sin. Sramotno za policiju koja je izjavila da ga je ona pronasla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije