Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Tihomir Purda postao četvrti put otac, rodila mu se kćer Ivana

purda kosor
Goran Stanzl/Pixsell
29.06.2011.
u 22:22

Vijest je odmah javio i premijerki Jadranki Kosor koja mu je obećala, nakon što je pušten iz pritvora u Zenici, da će biti kuma bebi.

Slobodanka Purda, supruga vukovarskog branitelja Tihomira koji je početkom ove godine dva mjeseca proveo u zatvoru u Zenici radi srbijanskih optužbi za ratni zločin u Vukovaru 1991. godine, rodila je kćerku Ivanu.

– Supruga je u vukovarskoj bolnici rodila večeras u 20 sati. Ivana je dugačka 50 centimetara a teška 3.800 grama. Sve je prošlo u redu. Termin za porod je bio 23. lipnja ali malo smo ipak sačekali. Najbitnije je da je sve prošlo u redu i da su i beba i Slobodanka dobro, rekao je presretni Tihomir kada nam je javio ovu vijest.

Vijest da je po četvrti put postao otac odmah je javio i premijerki Jadranki Kosor koja mu je obećala, nakon što je pušten iz pritvora u Zenici, da će biti kuma bebi kojoj se tada još nije znalo ime. Tihomir je u trenutku uhićenja znao da je supruga trudna ali je vijest o tome da će supruga roditi kćerku saznao u zatvoru.

– Sjećam se da sam gledao vijesti na televiziji kada je rečeno da supruga nosi curicu. U isto vrijeme sam bio presretan ali i neizmjerno tužan jer sam bio u zatvoru i nije se još znalo što će i kako sve proći, prisjetio se Purda tih dana.

Uz tek rođenu Ivanu obitelj Purda ima troje djece; Ivan (14 godina), Tomislav (10) i Martina (7).

Komentara 66

Avatar broz
broz
06:13 30.06.2011.

ŠTO OVAKO PREDSJEDNICA VLADE NE ZAGRLI VELJKA MARIĆA?

OB
-obrisani-
23:24 29.06.2011.

Sjeća li se itko još Marića ili je on potrošna roba za razliku od Purde?

ŽI
žico
02:14 30.06.2011.

purda je obićma politička igra ,a da nije onda bi istim žarom izvadili Veljka Marića iz Beogradskog zatvora i ne bi branitelje zatvarali -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije