Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polako, ali sigurno

Tehnički pregled novog trga u Prelogu sredinom rujna

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 17.07..09., Cakovec, Hrvatska- Dragutin Glavina, gradonacelnik Preloga. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
25.08.2011.
u 13:02

– Naša je želja bila da radovi završe do 25. srpnja, no ubrzo se pokazalo da to neće biti tehnički izvedivo – kaže Dragutin Glavina

PRELOG – Park ispred Doma kulture neće biti otvoren za građane ni ovog vikenda, kad u Prelog dolaze članovi kulturno-umjetničkih društava i tamburaških sastava. Kad se u travnju potpisivao ugovor s izvođačem, čakovečkom tvrtkom Tegra, najavljeno je da će uređenje trga na prostoru između Doma kulture i kavane Lovac biti završeno do proštenja 25. srpnja. No, došla je i sredina kolovoza, a radnici su još na gradilištu. U Prelogu građani se već žale na odugovlačenje s radovima. 

– Naša je želja bila da radovi završe do 25. srpnja, no ubrzo se pokazalo da to neće biti tehnički izvedivo. Trebalo je naručiti kamen, uskladiti izvođenje radova... Očekujemo da radovi završe do kraja kolovoza, a tehnički pregled trebao bi se obaviti sredinom rujna. Važno je da se radovi obave kvalitetno – kaže gradonačelnik Dragutin Glavina. U Tegri kažu da, što se njih tiče, sve ide po planu. 

– Ima nekih dodatnih radova koji nisu bili predviđeni u projektu. Poštujemo sve što smo dogovorili i mi ćemo radove završiti ovog tjedna – ističe Joso Lucić iz Tegre. Vrijednost investicije je 2,8 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
Kronika
09:04 26.08.2011.

Mora Glavina dugo premišljavati kak i gdje bu ftrgel kakšni komad kuna od investicije. Pa to je čist normalno i u skladu sa njim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije