Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnje

Svijet u čudu zbog ovog slučaja: Izmislio teško ubojstvo nožem zbog nevjerojatnog razloga

Winter weather - Mecklenburg-Western Pomerania
JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
16.02.2021.
u 09:18

Muškarac iz Ukrajine izmislio je ubojstvo kako bi na prometnicama bio očišćen snijeg.

Svjetski mediji izvještavaju o nesvakidašnjem slučaju iz ukrajinskog sela Grybove u kojem je jedan muškarac izmislio ubojstvo kako bi na prometnicama bio očišćen snijeg. Inače, posljednjih dana u toj zemlji snijeg je napadao u rekordnim količinama.

Spomenuti muškarac javio se policiji te kazao kako je nožem ubio partnera svoje majke.

– Zamolit ću da dođete s ralicom. Na cesti je toliko snijega da nećete stići do moje kuće s autom – još je dodao.

Međutim, policajci se nisu obazirali na muškarčeve tvrdnje s ralicom te su SUV vozilom brzo stigli na mjesto ''zločina''. A tamo su imali što vidjeti – u čudu ih je dočekao majčin partner dok tragova zločina nigdje nije bilo.

Navodni zločinac odmah je priznao kako je sve izmislio da bi mu ralicom očistili cestu budući da nije bio zadovoljan kako ju je zimska služba očistila nekoliko sati ranije.

Muškarac je zbog lažne prijave kažnjen sa 119 grivni (tri eura).

Video – Snijeg na Korčuli

Komentara 2

Avatar Čaruga
Čaruga
10:05 16.02.2021.

Ja se ne mogu cačuditi, ovo je baš nešto što se čudim i čudim... Još kada bi recimo prestali pisati o koroni onda bi se još više čudio nebih se mogao načuditi.

SO
Sotona
10:27 16.02.2021.

Kako vidimo evo gdje je humana država i zakon . Ti vole svoj narod i imaju razumijevanja -zbog snjega kod nas i u EU ( stoka sitnog zuba - Krdo ne-imuno ) zapda bilo kojoj eu -ćlanici, super sloboda ii demokracija do kostiju ( mislim da bi mu *ebli pošteno mater na svoj način ! ) A ne 3 eura ...Vjerujem minimum 300... ralica ima cijenu ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije