Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirani stanovnici Kustošije

Susjedi ranjenog policajca: 'Sretna sam što imamo policajca u susjedstvu, on i supruga su skladan par'

Zagreb: Na Trgu svetog Marka upucan je policajac
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/22
12.10.2020.
u 18:32

Vidio sam suprugu kako je prije nekoliko sati izašla iz kuće, čekala je taksi, vjerojatno je otišla u bolnicu, komentirao je jedan susjed dodajući kako prate vijesti da vide kako je ranjeni policajac

Na Markovu trgu jutros je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen policajac. Ubrzo je prevezen u bolnicu gdje je operiran, a sada je stabilno. O 31-godišnjem policajcu iz Kustošije njegovi susjedi imaju samo riječi hvale te se nadaju kako će se brzo oporaviti. 

- Često ga vidim kako ide trčati. U dobroj je kondiciji, uvijek me pozdravi. Nadam se da je dobro, rekao je Antun za 24sata, susjed ranjenog policajca koji se u njihovu ulicu u Kustošiji doselio prije nekih mjesec dana. 

Susjeda Ana dodala je kako je i supruga ranjenog policajca divna žena te kako su oni skladan mladi bračni par. 

VIDEO Pogledajte snimku napada na Markovom trgu netom nakon pucnjave. Napadač na Facebooku objavio: "Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljudskih vrijednosti bez odgovornosti."

- Sretna sam što imamo policajca u susjedstvu, otkako znam da radi u policiji osjećam se sigurno - objasnila je.

Dodala je i kako nemaju djece, a obzirom da su se nedavno doselili, nisu ih uspjeli bolje upoznati. 

- Vidio sam suprugu kako je prije nekoliko sati izašla iz kuće, čekala je taksi, vjerojatno je otišla u bolnicu. Operacija bi trebala uskoro završiti, pratimo vijesti da vidimo kako je - zaključio je susjed Antun. 

Operacija ranjenog policajca trajala je nekoliko sati, no on sada nije životno ugrožen. 

"Nadamo se da će brzo na noge i rehabilitaciju. Imat će još jednu operaciju na kostima za nekoliko tjedana, ovisno o rehabilitaciji, nakon čega će se moći vratiti svom pozivu", rekao je ravnatelj KB Sestre milosrdnice Mario Zovak nakon operacije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:40 12.10.2020.

Susjeda Ana dodala je kako je i supruga ranjenog policajca divna žena te kako su oni skladan mladi bračni par koji je žrtva domoljubne hendikepiranosti i saznanja da nisu uspjeli pobjeći za Irsku ili Njemačku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije