Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Šupa im je dom, u njoj su došli na svijet

Imaju tek mjesec i pol, jako su plahi i ne prilaze, čak ni kad im se donese hrana, za informacije o udomljavanju zovite na 095/81-40-775
30. studenoga 2017. u 17:57 1 komentara 1127 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/5

Nemaju još ni ime, a ne znaju ni tko im je tata. Njihova mama sigurnost je pronašla u jednom dvorištu iz kojeg je nitko nije istjerao.

U tom dvorištu, u staroj šupi, i oni su došli na svijet. U njoj su prvi put otvorili oči, napravili prve korake, počeli sami jesti. Brinula se njihova mama dobro za njih, a sad joj u tome pomaže i susjeda koja ih hrani. Jer čovjek koji stanuje u istom dvorištu za četveronošce uopće ne mari. Ne smetaju mu, ali ih ni ne vidi.

Plahi su i ne prilaze čak ni ruci koja ih hrani, jedu tek kad osjete da su sigurni. Imaju oko mjesec i pol dana i bit će manjeg rasta. Baš kao i njihova mama koja ima dvije godine. I ona sama traži siguran dom. Možete li im pomoći, ili ih želite udomiti, nazovite 095/81-40-775. Trenutno su u Novoj Gradiški.

traži dom Dobroćudna Rexona uživa u šetnjama i velika je maza traži dom Shaggyju gori pod šapicama, uskoro ostaje bez smještaja napustili ih Tri šteneta ostavljena u vrećama od umjetnog gnojiva
Petra Dugandžić
detalji privukli pažnju
Petra Dugandžić prodaje svoj luksuzni stan u Zagrebu, a ovu prostoriju priželjkuju brojne Hrvatice
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija
  • ribar110:

    Inace psi na svijet dolaze u hotelima sa pet zvijezda i svi redom znaju ime oca i datum rodenja.