Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Shaggyju gori pod šapicama, uskoro ostaje bez smještaja

Foto: Privatni album
1/5
27.11.2017.
u 15:19

Ima tek deset mjeseci, a pronađen je na smetištu. Skrivao se od ljudi, iscrpljen i gladan, za informacije zovite na 098/16-94-446

Tek je počeo živjeti, a da može pričati o svom životu ne bi imao puno lijepih riječi. Sigurno ne bi pričao o sreći i ljubavi, vjerojatno ih nije ni osjetio jer odbačen je kao smeće.

Na smetištu je i pronađen, sakrio se u strahu od čovjeka i svega što mu je napravio, iscrpljen i gladan. Sasvim slučajno ugledala ga je mlada djevojka koja nije htjela odustati. Pobijedila je njegov strah i povela ga u bolji život. Pronađen mu je i privremeni smještaj, no tu može ostati još samo nekoliko dana.

Dali su mu ime Shaggy i strpljivo ga uče svemu što bi pas u njegovoj dobi trebao znati. I zato traži baš takve ljude, pune strpljenja za njegovo neznanje. Shaggy ima samo 10 mjeseci i za sada je očišćen od unutarnjih parazita. Ostale informacije možete dobiti na 098/16-94-446.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije