Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN NASILNIK

Sumnjiče ga da ju je tukao i seksualno zlostavljao

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
25.06.2021.
u 10:37

Nakon što je uhićen, 66-godišnjak je ispitan, a vjerojatno mu slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Splitu

Muškarac (66)  kazneno je prijavljen za više kaznenih djela koja su počinjena na štetu neimenovane žene.

Splitska policija je šturo izvijestila o događaju ne navodeći nikakve detalje. Tek su naveli da se  66-godišnjak sumnjiči da je počinio više teških kaznenih djela među kojima su nasilje u obitelji, nanošenje lakših ozljeda te kako kaže policija teška djela protiv spolne slobode.

Nakon što je uhićen, 66-godišnjak je ispitan, a vjerojatno mu slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Splitu.

VIDEO Strava u Češkoj: Tornado rušio sve pred sobom! "Bila je to apokalipsa!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije