Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frontalni sudar

Stravična nesreća u Novom Sadu: Poginule dvije djevojke i mladić

Srbija policija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
08.06.2014.
u 13:18

Reporteri s mjesta događaja opisuju kako je udarac bio toliko strašan da je automobil "golf" od siline "otkinuo" i stup semafora, a dijelovi automobila su bili na sve strane.

Troje dvadesetogodišnjaka, dvije djevojke i mladić poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći što se dogodila dva sata iza ponoći u Novom Sadu, javljaju srpski mediji.

Nastradali koji su bili u automobilu Volkswagen Polo na jednom novosadskom križanju direktno su se sudarili s Audijem 8. Reporteri s mjesta događaja opisuju kako je udarac bio toliko strašan da je automobil "golf" od siline "otkinuo" i stup semafora, a dijelovi automobila su bili na sve strane.

Vozač Audija, 21-godišnjak, u nesreći je teško ozlijeđen.

>>Dvojica vozača teško ozlijeđena u sudaru automobila i motocikla

>>U prevrtanju Hyundaija 31-godišnjak smrtno stradao

Komentara 2

DU
Deleted user
12:45 22.06.2014.

Neki danu Nilu krokodil pojeo dva čovjeka a večernji ni slova

DU
Deleted user
10:42 09.06.2014.

Jel' drug novinar, znas li ti znacenje rijeci "front", pa prema tome I "frontalni sudar"? Jedno od vozila je "frontom" udarilo u bok drugog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije