Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Picula za Večernji

Što točno Europa traži u pregovorima sa Srbijom: 'Ovo nije prekid, ali Srbi moraju mijenjati ponašanje. I stav prema Rusiji'

Beograd: Aleksandar Vučić sastao se sa slovenskim predsjednikom Borutom Pahorom
M.M./ATAImages
28.09.2022.
u 17:44

Amandman 18 je taj koji govori o Srbiji i u kompromisnom nacrtu on kaže da treba “dati prioritet usklađivanju pristupnih zemalja sa zajedničkom vanjskom i sigurnosnom politikom EU i unaprijediti pristupne pregovore sa Srbijom samo ako se zemlja uskladi sa sankcijama EU protiv Rusije i postigne znatan napredak u reformama povezanima s EU”. Odmah potom se “poziva Srbija da se sustavno uskladi s restriktivnim mjerama i politikom EU prema Rusiji općenito te pokaže napredak u demokraciji, vladavini prava i prigrli vrijednosti i prioritete EU”

Komentara 50

Avatar Avi
Avi
18:04 28.09.2022.

Naravno da se Srbija mora mijenjati, moraju se ispričati za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih, moraju platiti ratnu štetu, bez toga ne samo da neće ući u EU, nego neće nikad biti mira na ovim prostorima.

ŽU
ŽutiMrav
18:11 28.09.2022.

Kineski zid je mali.Motsmo sazidati veći zid prema Srbiji.Sve nato članice odmah.Zatvoriti im o nebo i rijeke i nek uživaju u ljubavi s Rusima na daljinu.

Avatar Dančo
Dančo
19:06 28.09.2022.

Opanak je trojanski konj i putlerova pudlica pa kao takav nije poželjan u elitnom klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?