Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'djeca su iskrena'

'Što moraš imati pri posjetu liječniku?': Iskren odgovor učenika na ispitu nasmijao mnoge

Facebook/Crazy Croatia
29.02.2024.
u 12:54

Dok je odgovor nasmijao korisnike društvene mreže, učiteljica je učeniku prekrižila netočan odgovor i crvenom kemijskom napisala točan odgovor i uskličnik

Na društvenoj mreži "Crazy Croatia" pravi hit postala je objava s fotografijom ispita iz Prirode i društva. Jedno od pitanja glasi: "Što moraš imati prilikom posjeta liječniku", a dijete je dalo originalan odgovor: "Kavu i bombonijeru." Fotografija je objavljena uz opis: "Znaju djeca."

Odgovor je nasmijao korisnike društvene mreže, a učiteljica je učeniku prekrižila netočan odgovor i crvenom kemijskom napisala: "Zdravstvenu iskaznicu!" Objava je prikupila mnoštvo reakcija i komentara, a mnogi smatraju da je učiteljica mogla dati barem pola boda jer je odgovor djelomično točan. "I kuvertu", glasio je je jedan od komentara. Neki su stava da je dijete možda bilo u bolnici pa je vidjelo što roditelji moraju dati da ga se primi na pregled. "Tužno i istinito", zaključili su.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
15:13 29.02.2024.

Plaće doktora su odavno prešle 3000€ tako da te kave i bobonjere iz Lidla samo stvaraju nepotreban otpad kojeg uzmu iz pristojnosti. Samo budala misli da će davanjem poklona ili novca dobiti bolju uslugu. Oni koji to daju u pravilu to čine da bi nesto dobili ili preko ili mimo reda i pravila.

DU
Deleted user
15:42 29.02.2024.

Iskaznicu i ne moraš jer će te naći u sustavu...a pravi točan odgovor je-čiste gaće!

DO
doktorica
00:32 01.03.2024.

pa žao je učiteljici da i ona ne dobije.Kad će učitelji raditi 8 sati a ne par sati dnevno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije