Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o albumu daleke obale

U Potjeri se pojavilo pitanje koje je nasmijalo i lovca Krešu i natjecatelja: 'Di si radosti'

Foto: HRT
1/18
26.02.2024.
u 19:45

jedno od pitanja bilo je: Koji album Daleke obale otvara "Ona je plesala", a zatvara pjesma "On je voli brodove". Ponuđeni odgovori su bili: A Di si lipa, B Di si radosti i C Di si ti.  Točan odgovor bio je "Di si ti".

Kviz Potjera već je dobro poznat format, a svojim zanimljivim pitanjima tako često zabavlja gledatelje. Ovoga puta lovca Krešimira Sučevića Međerala i natjecatelja Ivana tijekom igre na ploči dočekali su zanimljivi odgovori. Naime, jedno od pitanja bilo je:

- Koji album Daleke obale otvara "Ona je plesala", a zatvara pjesma "On je voli brodove"' - glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori su bili: A Di si lipa, B Di si radosti i C Di si ti.  Točan odgovor bio je "Di si ti".  Nakon što je pročitao pitanje, voditelj Joško Lokas istaknuo je kroz smijeh: 

- Aktualna ponuda. Dobro - rekao je,  a ponuda odgovora nasmijala je i lovca i natjecatelja.

Foto: HRT screenshot

Inače, Ivan je igrao za 4.000 eura te je uspio pobjeći lovcu, a u završnoj potjeri našao se s još jednim članom tima, Igorom, koji je u završnu potjeru donio 3.000 eura. Tim je zajedno imao 16 koraka prednosti, no stigao ih je lovas te su kući otišli praznih džepova.

Podsjetimo, ponuda odgovora se referirala na tekstove poruka između Josipe Pleslić ex Rimac i suca Ivana Turudića, koje su nedavno dosjele u javnost. "Di si radosti", napisala mu je Rimac, dok je on njoj odvratio: "Di si lipa". Poruke su razmjenjivali godinama. 

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar fidelio
fidelio
20:44 26.02.2024.

Baš fora što se možemo slatko nasmijati sprezi kriminala i vlasti, kad ih već ne možemo kazneno procesuirati...

ST
Stručnjak
01:04 27.02.2024.

Zašto lovci u završnoj stalno dobivaju smiješna pitanja?? Koji je drugi po veličini kontinent??? Pa to je 5. osnovne.

MA
marinerocro
22:23 26.02.2024.

Bilo bi pravo pitanje kome je slučajni šmrkavac nakon putovanja avionom , helikopterom, brodom tepao. a koga je spašavao koji su padali niz stepenice ili se nespretno udarali u kvaku-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije