Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što čovjek iz društva Merkel i Junckera radi s najnepoželjnim u Europi?

24.08.2022. u 13:08

Fotografija s večere Milanovića i Orbana pokazuje da Orban više ne smatra Milanovića zloglasnim, kao i da Milanović više ne smatra Orbana najnepoželjnijim društvom. Ali Milanović je ušetao u Orbanov politički tabor

Komentara 34

Avatar nekakav
nekakav
14:46 24.08.2022.

pa sad, orbana su birali mađari, ne 'eu birokrati'. on račun za svoj rad polaže mađarima. što bi sad trebali raditi premijeri, političari, za sve pitati eu i tražiti ih odobrenje za sve, i saginjati se nad njihovim zahtjevima, idejama? eu birokracija je postala monstrum, sama sebi svrha, odvojena od naroda, jer eu 'komesare' ne bira narod, oni nemaju demokratski legitmitet. nitko nama na eu izborima nije nudio uršulu kao šeficu eu-a, ali se tu našla, jer su tako odlučile elite. zašto su naši eu zastupnici digli ruku za nju? jer su im tako naredili šefovi grupacije. orban radi dobro za mađare, za koga bi trebao?

AT
atlantisind
16:44 24.08.2022.

Zblizila ih istina koju pokusavaju objasniti ovcama.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:22 24.08.2022.

Malo sam se začudio kako je g. Krasnec zakasnio s člankom na ovu temu. Nadam se da neće dobiti ukor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije