Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred bijela dana

Starici slomili obje ruke i kuk zbog zlatnog lančića

lopovi
VL FOTO
03.05.2013.
u 14:27

Dvojica nepoznatih počinitelja napala su 81-godišnjakinju zbog zlatnog lančića, slomili su joj obje ruke i kuk.

Teško ozlijeđena M. M. (81) sa slomljenim rukama i kukom smještena je u KB Sestre milosrdnice nakon što su je u četvrtak dvojica nepoznatih počinitelja napala i ukrala joj lančić s vrata.

Starica se oko 11.50 sati nalazila u Ulici Cvijete Zuzorić na Trnju, kada su joj prišla dvojica počinitelja od kojih ju je jedan odgurnuo na obližnji zid, pri čemu se teško ozlijedila, a drugi joj je zatim otrgnuo lančić s vrata. Počinitelji su zatim pobjegli u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta nije utvrđena.

>>Dečko Tamare Roglić zaradio prijavu zbog pokušaja iznude

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije