Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'teška' 135.000 kuna

Dečko Tamare Roglić zaradio prijavu zbog pokušaja iznude

kune portal, iznuda, mito (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
02.05.2013.
u 20:56

Zajedno s Borisom Mamićem (40) prijavljeni su i Tomislav M. (38) i Petra L. (24). Sve troje pokušali su iznuditi novac od Ranka Č. (33) i Marka Š. (31).

Boris Mamić (40), bivši boksač i dugogodišnji dečko manekenke Tamare Roglić, za kojega je javnost imala prilike čuti kada je prije sedam godina pucao ispred zagrebačkog noćnog kluba Fontana, nakon čega se potukao s pjevačem, redarom i jednim gostom, prošlog mjeseca ponovno je zaradio kaznenu prijavu zbog pokušaja iznude "teške" nešto više od 130.000 kuna. Zajedno s njim prijavljeni su i Tomislav M. (38) i Petra L. (24). Sve troje pokušali su iznuditi novac od Ranka Č. (33) i Marka Š. (31).

Spomenuti dvojac, prema neslužbenim informacijama, Petri L. dugovao je 35.000 kuna, a dug joj nikako nisu vraćali. Kako se cijela priča otegnula, Petra se obratila za pomoć Tomislavu M. i Borisu Mamiću. Oni su počeli upućivati prijeteće SMS-ove i pozive na brojeve dvojice dužnika, a Petra je umjesto 35.000 sada tražila 135.000 kuna. Kada su vidjeli da više ne mogu izlaziti na kraj s prijetnjama, Ranko Č. i Marko Š. dogovorili su isplatu novca u jednom kafiću, ali prije toga sve su ispričali policiji. Nakon što je lažna primopredaja završila, inspektori su iznuđivačima stavili lisice na ruke i priveli ih u postaju. 

>> Don Fanucci desetak godina uzimao harač od ugostitelja s Hvara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije