Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna nesreća

Srušena kuća u kojoj je zemlja progutala čovjeka

penzici-novi
Ivana Ivanović
03.03.2013.
u 09:51

- Nismo mogli locirati njegovo tijelo i morali smo prekinuti potragu. U ovom trenutku nije moguće pronaći tijelo - priopćile su lokalne vlasti.

U nedjelju poslijepodne srušena je kuća u Seffneru na Floridi u kojoj je Jeffa Busha zajedno s krevetom na kojem je spavao progutala zemlja nakon što se iznenada otvorila ogromna rupa. Spasioci su nakon tri dana prekinuli akciju spašavanja budući da potraga za nesretnim Amerikancem nije davala rezultata.

- Nismo mogli locirati njegovo tijelo i morali smo prekinuti potragu. U ovom trenutku nije moguće pronaći tijelo - priopćile su lokalne vlasti.

– Čuo se udarac kao da je automobil ušao u sobu, a zatim sam čuo brata kako me zove upomoć. Kada sam otvorio vrata njegove spavaće sobe, nije bilo ničega, samo golema rupa i madrac. Skočio sam unutra kako bih mu pomogao, ali njega više nije bilo, ispričao je njegov potreseni brat Jeremy Bush kojeg su iz rupe izvukli vatrogasci.

Rupa je dosegla promjer od 6 metara i dubinu od 18 metara i još uvijek se širi, no unatoč tome radnici srušili kuću.

>>Otvorila se rupa u podu i progutala čovjeka zajedno s krevetom!

Ključne riječi

Komentara 11

AL
Alexxandar
11:59 03.03.2013.

Svakog čoveka na kraju proguta zemlja.

TO
tombston
10:41 03.03.2013.

nejdem vise u ameriku, tamo gutaju ljude

Avatar commentator
commentator
15:55 03.03.2013.

Šta reći.....svaki komentar je suvišan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije